George_Clooney_Stacy_Keibler

Stejsi Keibler misli da je ona promenila Džordža i uverena je da će s Kluneijem imati porodicu
 
Džordž Kluni izlazis jednom vrstom žena: to su pomalo ograničene, ali vrlo proračunate lepotice u kasnim dvadesetima i radnim tridesetim godinama. On voli s njima postizati efekt ‘Pretty Woman’ – kupovati im odeću, preseliti ih u svoje luksuzne vile, posuđivati im dragocen nakit kako bi se mogle s njim prošetati crvenim tepihom, analizira portal Celebitchy.com.
On voli tip barbie-devojaka koje nemaju puno obaveza i ambicija u karijeri, ukratko – devojke s puno slobodnog vremena. Ali problem počinje kad te devojke, kao u pravilu, nakon samo nekoliko nedelja ili meseci, počnu razmišljati da su njegova sudbina, da će promeniti večnog neženju koji će se baš zbog njih poželeti oženiti i imati decu. Džordžova sadašnja devojka nije izuzetak. Stejsi Keibler misli da je ona promenila Džordža i uverena je da će se za njega udati i imati decu.
Časopis Star tako citira izvor blizak Džordžovoj devojci Stejsi koji tvrdi da on  zasada ne namerava useliti se kod Džordža, ali se za njega ipak želi udati.
-Ona ceni svoju slobodu i putuje kad god poželi. Ali nada se da će jednog dana zasnovati porodicu s Džordžom. – kaže neimenovan izvor.
Stejsi očigledno igra na taktiku devojke kojoj nije važno vezivanje i koja se samo želi dobro provoditi.
Ali Celebitchy.com procenjuje kako će se uskoro, na crvenom tepihu na dodeli Oskara, Stejsi izlanuti se o svojim željama o braku i deci. Biće to kraj njegove veze. Te devojke nikako da nauče lekciju, zaključuje Celebitchy.com.
Povezana vest:  Ledena potera od sutra ledi bioskope