Blake_Lively_Ryan_Reynolds_1

Kako Blejk Lajvli ugađa svom dečku Rajanu Rejnoldsu
 
Rajan Rejnolds uživa s Blejk Lajvli koja radi sve što njegovoj bivšoj ženi Skarlet Johanson nije padalo na pamet – ugađa mu i pokazuje da je centar univerzuma!
Blejk Lajvli očigledno se trudi da javnost sazna sve detalje njene dvomesečne veze s Rajanom Rejnoldsom. Tako znamo da su Blejk i Rajan proveli zajedno Dan zahvalnosti, da su se provodili u Bostonu, da traže stanu u Njujorku, da su odmarali u Konecktiketu i najnovije – da su proveli božićne praznike u Kanadi kod njegovih roditelja.
Časopis UsWeekly detaljno izveštava da je Blejk kupila rođendansku tortu za Rajnovog oca. 35-godišnji Rajan je pak srce zvezde serije ‘Tračera’ zagrejao malim gestovima kao što je kupovina slatkiša.
-Prodavac je u poslastičarnici Original Cupcakes rekao Rajanu da je Džej-Zi pre nekoliko dana kupio posebne slatkiše za Bijonse, pa je Rajan odmah naručio šest komada iste poslastice za Blejk – prenosi Us Weekly reči izvora bliskog zaljubljenom paru. 24-godišnja Blejk na te znake pažnje svog 11 godina starijeg dečka uzvraća jednakom merom i trudi se da Rajan bude srećan.
Par većinu vremena provodi kod kuće.
-Vole da provode vreme kod kuće. Zaljubljeni su preko ušiju.
Ona je idealna žena za Rajana nakon njegovog propalog braka sa Skarlet Johanson koja je, piše magazin, loše tretirala Rajana.
-Skarlet je bila loša prema Rajanu, tako da se njemu sviđa komfor koji mu pruža Blejk -, kazao je izvor.
-U braku sa Skarlet bilo je jasno da žena koja se jučer slikala za naslovnu Voguea neće danas kuvati večeru svom mužu.’
Rajan očigledno želi devojku ili ženu koja će se ponašati ‘tradicionalnije’, truditi se oko njega, kuvati mu, baciti sve iz ruke kad se on pojavi i pokazivati mu da je centar sveta. Skarlet to nije padalo na pamet, ali Blejk dobro igra tu ulogu, zaključuje elebitchy.com.
Povezana vest:  Džastin Timberlejk promoviše Trolove na Evroviziji