Halle Berry i Olivier Martinez

Olijve Martinez i Hali Beri staju na ludi kamen?
 
Iako je posle dva propala braka izjavila kako se više neće udavati, a i Olijve Martinez slovi kao seksi zavodnik i večiti neženja, možda će on ipak biti njena treća sreća, s obzirom na prsten koji nosi na ruci.
Šuška se kako će američka glumica i oskarovka Hali Beri i njen dečko, francuski glumac Olijve Martinez stati na ludi kamen. Naime, na dočeku Nove godine lepa glumica nosila je zlatni prsten s velikim smaragdom pa se pretpostavlja kako je ovaj seksi glumac konačno kleknuo i postavio to životno pitanje.
Možda je upravo Olijve Martinez treća sreća Hali Beri budući da iza sebe ima dva propala braka. Hali je bila udata za igrača bejzbola Davida Džustisa i pevača Erika Beneta, ali veze su neslavno završile, kao i ona s manekenom Gabrijelom Oberijem s kojim ima trogodišnju kći Nalu. Tvrdila je kako se više neće udavati jer nije žena za brak.
Martinez je također poznat kao pravi komad, a hodao je s mnogobrojnim manekenkama i lepoticama, među kojima su bile manekenka Rosie Hantington-Vajtli i glumica Žilijet Binoš. Kružile su glasine kako je bio blizu venčanja s bivšom devojkom Kajli Minge, no to se ipak nije dogodilo.
Hali i Olijve upoznali su se u Africi na snimanju zajedničkog filma ‘Dark Tide’. Zaljubili su se tokom snimanja i otad su nerazdvojni.
Povezana vest:  Džordž Kluni možda u gej filmu