brucewillis

Brus Vilis će dobiti i četvrtu ćerku
 
Slavni holivudski glumac Brus Vilis saznao je pol svog četvrtog deteta koje očekuje sa suprugom Emom Heming, pišu američki mediji. Nakon tri kćeri koje ima sa bivšom ženom Demi Mur, 23-godišnju Rumer, 20-godišnju Skaut i 17-godišnju Talulu, glumac će dobiti i četvrtu devojčicu.
Brus je u oktobru objavio da sa svojom drugom suprugom, inače britanskim modelom za donje rublje Emom Heming čeka bebu. Izvor američkih medija otkriva da je Bruse presrećan: – Jako je srećan zbog još jedne devojčice u svom životu. Brus je veoma pažljiv s Emom.
56-godišnji glumac je ranije izjavljivao da mu nije bitno hoće li imati još dece ili ne, jer samo želi biti s Emom: – Hteo bih imati još hiljadu dece, ili ni jedno više. Potpuno mi je svejedno, Ema me usrećuje.
Vilis je pre sadašnje supruge bio jako usamljen:  – Nakon dugog razdoblja samoće u kojem sam se čak pokušavao uveriti da uživam u životu, s njom sam napokon srećan. Pre nje sam vrlo pesimistično gledao na mogućnost da upoznam ženu koja će me voleti zbog mene, bez skrivenog motiva – otkrio je zaljubljeni Brus.
Povezana vest:  Pogledajte novi trejler za film Mamurluk u Vegasu 2!