breaking_dawn-2

Kristen Stjuart: U venčanici sam se osećala kao princeza iz bajke
 
twilight-breaking-dawn-bella-wedding-dress-kristen-stewart-cKristen Stjart bila je oduševljena venčanicom koju je nosila u prvom delu “Praskozorja”, kreacijom proslavljene dizajnerke Karoline Herere.
-Kad sam je prvi puta obukla na probi, ostala sam bez reči. Ta haljina je nešto najlepše što sam ikada stavila na sebe. Karolina me je učinila princezom iz bajke. A tako sam se i osećala – rekla je Kristen (21).
Karolina Herera je ispričala da mlada glumica koja se u tom filmu udaje za voljenog vampira Edwarda (igra ga njen dečko Robert Patinson) nije krila oduševljenje venčanicom.
-Kristen je bila zaista ganuta haljinom baš poput prave mlade. Videla sam njen izraz lica u ogledalu – iskreno se obradovala. Na venčanici koju nosi Bella Swan sam radila šest meseci i vodila sam računa da odgovara onome što je opisala Stefanie Majer u svojoj knjizi uz neke moje kreativne intervencije -kaže Karolina Herera.
Haljina koja u prodaji košta 35 hiljada dolara, prema rečima dizajnerke nešto je što na najbolji način ističe romantičnu i nežnu prirodu lepe Belle.
Povezana vest:  Dokumentarac o Bajagi pozvan na festival u Utrehtu