Ashton_Kutcher_GQ_Gentlemen_Ball

Ašton Kučer želi da ostane u „Dva i po muškarca“
 
Američki glumac Ešton Kučer izjavio je da želi da ostane u seriji „Dva i po muškarca“ i posle završetka tekuće sezone – što želi i televizija Si-Bi-Es (CBS), javlja AP.
Kučer je uključen u „Dva i po muškarca“ pošto je dotadašnji glavni junak, Čarli Šin, otpušten iz serije. Kučerov lik bio je veliki eksperiment i njegov uspeh prevazišao je sva očekivanja producenata.
Gledanost serije porasla je za 20 posto u odnosu na poslednju sezonu u kojoj je glumio Čarli Šin, a Kučer je privukao mlađe gledaoce.
Kučer, koji glumi napaćenog milionera Valdena Šmita, rekao je da je želeo da se vrati na televiziju od završetka snimanja „Veselih sedamdesetih“ i dodao da uživa u svom sadašnjem poslu.
Kada se završi sadašnja sezona, CBS će morati da sklopi novi ugovor s glumcima i producentima za nastavak snimanja serije. Prema zvaničnici CBS-a Nini Tasler, sve strane pokazuju dobru volju da nastave saradnju.
Autor serije Čak Lori rekao je da nakon odlaska Čarlija Šina nije verovao da ona može da bude nastavljena i da je želeo da je završi. Međutim, CBS i koautor serije Li Aronson podsticali su ga da je nastavi.
Uvođenjem Kučerovog lika, internet milionera obuzetog ljubavnim jadima, autori su izmenili ton serije. Džon Krajer, koji je igrao Šinovog dosadnog mlađeg brata, sada je Šmitov stariji drug.
Aronson je rekao da je pisanje drukčije priče u kojoj su stari elementi zadržani za njega bio izazov i zadovoljstvo.

 

Povezana vest:  Andžela Lansberi u adaptaciji knjige za decu "Mr. Popper's Penguins"