Johnny_Depp_Vanessa_Paradis_80th_Oscar 

Džoni Dep i Vanesa Paradi ne žive više zajedno
 
Glumac Džoni Dep i njegova partnerka Vanesa Paradi razišli su se nakon 14 godina veze, piše Daily Mail pozivajući se na dobro upućene izvore.
Njihova veza, iz koje imaju dvoje dece, je već dugo nestabilna, a da je tako dokazuje i dolazak Džonija Depa na dodelu Zlatnih globusa bez Vanese.
-Džonijevi prijatelji su veoma zabrinuti za njega jer se njegova veza s Vanesom bliži definitivnom kraju – kazao je neimenovani izvor.
Njihov odnos je toliko loš da je holivudski glumac potražio i pravnu pomoć. Navodno od svojih advokata traži savete kako da bezbolno izađe iz dugogodišnje veze.
-Nisu u braku, ali su zajedno godinama i imaju decu tako da nije jednostavno samo raskinuti. Džoni je veoma talentovan glumac, ali ne može sakriti da mu s Vanesom ide loše – tvrdi izvor.
Njen nedolazak na dodelu Zlatnih globusa je Džoni teško podneo.
-Hodao je pognute glave i nije se nijednom nasmešio. Izgledao je loše, a kada je završio svoj posao na sceni izašao je kroz zadnja vrata.
Da par ima problema naziralo se još u novembru kada se Vanesa nije pojavila na premijeri Džonijevog poslednjeg filma The Rum Diary u Francuskoj.

 

Povezana vest:  Filmovi MCF-a u zvaničnoj selekciji Kanskog filmskog festivala