jennifer_garer_trudna

Trudna Dženifer Garner nije sigurna želi li Ben Aflek sina
 
Glumački par odluku o imenu novog člana porodice prepustio je kćerima, šestogodišnjoj Violet i trogodišnjoj Serafini. Bude li po njihovom, treće dete srećnih supružnika moglo bi imati najneobičnije ime u Holivudu.
Mnogi bi očevi nakon dve kćeri priželjkivali sina, ali tako ne razmišlja i glumac Ben Aflek. Supruga oskarovca Dženifer Garner, koja će krajem februara roditi njihovo treće dete, otkrila je kako joj je Ben dao do znanja da bi bio srećniji kada bi opet dobili devojčicu.
-Mislila sam da Ben želi sina, ali više nisam sigurna. Na moje pitanje želi li više dečaka ili devojčicu odgovorio mi je: ‘Imamo dve devojčice i znamo kako s njima. Moje devojke me vole. Ja sam glavni muškarac u kući’ – ispričala je Dženifer gostujući u emisiji ‘The Tonight Show’.
-Predložile su imena Diznijevih junaka: Donald Duck, Minnie Mouse Affleck… Sviđaju im se i Peter Pan i kapetan Kuka. Htele su napraviti i anketu gde bi svako predložio svoje najdraže ime za bebu -otkrila je 39-godišnja glumica voditelju Džeju Lenou. Dodala je i kako zna pol deteta, ali ga ne želi otkriti javnosti.

 

Povezana vest:  Glen Klouz: Drugačije bih odigrala Fatalnu privlačnost