brad_angelina

Bred Pit: Deca nas teraju da se venčamo!

 

Bred Pit i Anđelina Džoli već imaju šestoro dece, dobro funkcionišu kao velika porodica, ali su zaboravili na to da se nikada nisu zvanično venčali, nikada nisu zvanično izgovorili – da. Ali, sudeći prema onome što Pit priča, najslavniji holivudski par bi uskoro mogao pred matičara.

Povezana vest:  Film koji se smatra jednim od najboljih filmova u 2023. godini "Prošli životi" uskoro u našim bioskopima

-Zapravo bismo i želeli to da napravimo. Čini se da to sve više znači našoj deci – rekao je Bred i dodao da su nekada davno odlučili da se neće venčati, ali da izgleda neće moći izdržati, jer to bi puno značilo njihovoj deci koja ionako non-stop zapitkuju.

Čini se kako deca nisu jedina koja se vesele njihovoj svadbi jer je Bred za The Hollywood Reporter rekao da bi ozvaničenje njihove veze i njemu značilo.

Povezana vest:  USTANIČKA ULICA nagrađena u Kotbusu

Međutim, nije ovo prvi put da Pit izlazi u javnost sa ovakvim izjavama. U maju 2011. godine je slavni glumac za USA Today takođe rekao da njihova deca vrše pritisak na mamu i tatu da se napokon venčaju.