jackson_rathbone

Džekson Ratbon : Bella je vrlo moćna vampirica
 
Glumac Džekson Ratbon, koji u sagi Sumrak tumači vampira Jaspera, u nedavnom je intervjuu govorio o Kristen Stjuart kao vampirici, a koju ćemo imati prilike videti u poslednjem nastavku serijala.
Džekson je za Hollywood Life izjavio: – Konačno možemo videti Bellu kao vampiricu, a to je bilo prilično zabavno svima na setu. Što se same uloge tiče, ona je jako snažan vampir. Kristen je u Bellu unela nešto što do sad nismo imali prilike videti, jednu pravu vampirsku stranu, te je jako uzbudljivo videti Bellu koja pokazuje zube svima, i doslovno i preneseno.
I Kristen se u intervjuu za Box Office Magazine osvrnula na svoju ulogu: – U početku je bilo malo čudno glumiti vampira. Tokom godina sam se naviknula gledati druge kao vampire, a sada sam odjednom i ja kao oni. Možda ću zvučati malo jadno, ali vampirica Bella je stvarno moj omiljeni lik iz knjige.
A da je Kristen sjajno odigrala Bellu, priznala je i autorka knjiga Stefani Majer: – Kristen je stvorila jedan novi lik i moram priznati da sam bila impresionirana. Do sada sam je imala prilike videti samo kao čoveka, a u novoj ulozi se izvrsno snašla i celu tu promenu je odradila sama, bez moje pomoći. Jednostavno je upoznala svoj lik i ima izvrsne instinkte. Svaka čast!

 

Povezana vest:  Aleksandru Sokurovu uručen Zlatni pečat Kinoteke