Kupili smo zoo vrt_1_1

Od 26. januara na redovnom repertoaru bioskopa „Cineplexx“nalaze se 4 nova filma: „Kupili smo zoo vrt“, „Koriolan“, „Podzemni svet: Buđenje“ i „Izdaja“, dok februar donosi još iznenađenja
 
Na repertoaru bioskopa „Cineplexx“ od 26. januara nalaze se četiri nova naslova: „Kupili smo zoo vrt“, „Koriolan“, „Podzemni svet: Buđenje“ i „Izdaja“. U februaru posetioce i posetiteljke bioskopa očekuje akciona komedija „Prvi za lovu“ (od 2. februara), naučna fantastika „Star Wars epizoda 1: fantomska pretnja 3D“ (premijerno prikazivanje 8. februara uz kostimirane fanove čuvene sage), romantična komedija  „Ovo znači rat“ (od 16. februara) i mnogi drugi.
Komedija „ Kupili smo zoo vrt“ reditelja Kamerona Kroua („Džeri Megvajer“, „Pearl Jam Twenty“) je snimljena prema istinitoj priči o Bendžaminu Miju (Met Dejmon). Sav novac koji ima on ulaže u kupovinu kuće i placa na kojem je zapušteni zoološki vrt. Posvećena i živopisna ekipa zaposlenih, među kojima je Keli Foster (Skarlet Džohanson), pridružuje mu se u naporima da renovira zoo vrt i unapredi uslove života njegovih stanovnika.
„Koriolan“ je rediteljski prvenac  poznatog glumca Rejfa Fajnsa, snimljen prema istoimenom Šekspirovom komadu. Koriolan je rimski heroj čiji ekstremni stavovi izazivaju masovnu pobunu, te ga političari i njegova majka, Volumnija, proteraju ga iz grada. On nudi svoje usluge i svoj život zakletom neprijatelju Tulusu Aufidiusu, sa kojim maršira prema Rimu u nameri da uništi grad. Glavne uloge igraju Rejf Fajns i Džerard Batler, kao i domaći glumci Dragan Mićanović, Slavko Štimac, Danijela Vranješ, Svetislav Goncić, Slobodan Ninković.
Film „Podzemni svet: Buđenje“ donosi neverovatnu novu dimenziju epskoj borbi između Vampira i Likana. Kejt Bekinsejl, zvezda prva dva filma, vraća se u vodeću ulogu vampirske ratnice Selene, koja beži iz zarobljeništva i nađe se u svetu u kojem su ljudi saznali za postojanje klanova Vampira i Likana, i preduzimaju opšti rat kako bi istrebili obe besmrtne vrste. Film se prikazuje kao 2D digitalna projekcija.
Akcioni film „Izdaja“ prati tajnu agentkinju Malori Kejn, unajmljenu od strane brojnih globalnih entiteta da obavlja poslove koje vlade ne smeju da odobre. Kad jedna od operacija krene po zlu, a Malori sazna da je prevarena, moraće da upotrebi sve svoje veštine da pobegne pred internacionalnim lovom na glave, zaštiti porodicu i osveti se onima koji su je izdali. U glavnim ulogama su: Đina Karano, Ivan Mekgregor, Majkl Fasbender i Majkl Daglas.

 

Povezana vest:  Sutra počinje 11. Merlinka festival