Demi_Moore_2012

Snimak poziva hitne pomoći: Demi Mur je “pušila nešto“
 
Holivudska glumica Demi Mur (49) je, pre nego što je prošlog ponedeljka hospitalizovana, “pušila nešto“ – nakon čega je dobila grčeve i našla se u polusvesnom stanju, sledi iz audio zapisa poziva koji je hitnoj pomoći uputila glumičina prijateljica.
-Ona je nešto pušila, to nije marihuana, podseća na tamjan. Izgleda da ima velike grčeve – kaže njena prijateljica na snimku koji je načinjen prošlog ponedeljka, a sinoć je objavljen u Los Anđelesu.
Pojedini sajtovi koji prate poznate objavili su da je Murova hospitalizovana, a njen portparol je u saopštenju medijima rekao da je ona samo potražila stručnu pomoć kako bi izlečila “iscrpljenost i poboljšala svoje opšte zdravstveno stanje“.
Glumica, poznata po filmu “Duh“, ali i po braku sa kolegom Eštonom Kučerom, u novembru se od njega rastala – nakon što je saznala da ju je glumac više puta prevario.
Kako mediji spekulišu, Kučer se vratio u Los Anđeles sa odmora iz Brazila u četvrtak jer je zabrinut za glumičino zdravlje. On je odbio da komentariše bilo šta u vezi sa njom.
Mur je pre veze s Kučerom bila u braku sa Brusom Vilisom i s njim ima tri ćerke.

 

Povezana vest:  Vanja Milačić ambasadorka 6. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA