prvi_za_lovu

Ketrin Hajgl u komediji „Prvi za lovu“ od 2. februara u bioskopima

 

Komedija „Prvi za lovu“, priča o šarmantnoj Stefani Plam koja, bez ikakvog treninga i veština, postaje lovac na ucenjene  glave, od 2. februara biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Vini, čija agencija i nije baš na dobrom glasu. Prvi zadatak joj je da pronađe pametnog Džoija Morelija, bivšeg policajca, koga jure zbog ubistva. Ali Moreli nije samo osumnjičeni, on je muškarac koji joj je slomio srce pre nekoliko godina.

Povezana vest:  Stiler ponudio Lejdi Gagi 4,5 miliona dolara za Zoolender 2

Film je nastao na osnovu serije kriminalističkih romana o Stefani Plam, čiji je autor Dženet Ivanović. Pošto je 1994. godine, kako sama kaže, „pila pivo sa policajcima i naučila da puca“, Dženet Ivanovič je napustila karijeru pisca ljubavnih novela da bi kreirala lik Stefani Plam, koji se premijerno pojavljuje u romanu Prvi za lovu. Kritika je bila oduševljena nazvavši pojavu Plamove „talasom svežine koji klizi kao hladno piće“ (Washington Post).

Povezana vest:  Film "Santa Maria della Salute" o najvećoj srpskoj ljubavnoj priči za manje od sedam dana videlo 25.000 gledalaca

Prva dva romana o Stefani Plam, „Prvi za lovu“ i „Drugi za kintu“, izdala je izdavačka kuća „Laguna“.