Reese_Withersoopne_How-Do-You-Know

Riz Veterspun oduševljena Patinsonom

 

Glumica Riz Viterspun, koja je s Robertom Patinsonom snimimila dva filma (‘Vanity Fair’ i ‘Voda za slonove’), izjavila je nedavno kako se divi načinu na koji Rob i Kristen podnose teret slave i horde obožavatelja koji ih svakodnevno opsedaju.

-Nikad nisam doživela tako nešto. Rob ode na premijeru nekog filma, a hiljade ljudi želi da ga vidi, dotakne, fotografiše se s njim. Verujem da je sve to jako čudno za njega, i za Kristen, i ne znam kako bih ja na to reagovala, ali svaka im čast. Rob je stvarno kul tip – izjavila je Riz i dodala:

Povezana vest:  Film "Grand Budapest Hotel" stiže 6. marta u bioskope

-Mislim kako je Robert jedna od najmarljivijih osoba koju sam upoznala i sa kojim sam imala prilike da radim. On je izuzetno profesionalan, vredan i što je najzanimljivije, zahvalan za sve što mu se događa.

Riz i Rob su postali i dobri prijatelji i Rob joj je poslao odeću za vežbanje koja svetli u mraku, pošto je Riz udario auto dok je trčala po noći. Celi komplet odeće dizajnirala je Stela MekKarti, a uz nju Rob je poslao i poruku u kojoj želi Riz brz oporavak.

Povezana vest:  Ben Kingsli dobio zvezdu na Bulevaru slavnih