lily-collins1

Lili Kolins: Džulija Roberts je odlična u ulozi Zle Kraljice

Lili Kolins igra Snženu u još jednoj filmskoj verziji poznate bajke pod nazivom ‘Mirror Mirror’, koji će srpsku premjeru imati 22. marta. Mlada glumica otkrila je zanimljivosti sa seta tog filma u kojem igra i slavna Džulija Roberts.
22-godišnja ćerka muzičara Fila Kolinsa kaže da će se mnogi iznenaditi kad vide Džuliju Roberts u, za nju, posve neobičnoj ulozi.
– Džulija Roberts se sjajna u ulozi Zle Kraljice. Još uvik je to ona sa svojim prekrasnim osmehom, ali njen hladan pogled i smeh će vam uterati strah u kosti. Bila sam zaista u šoku kad sam je videla. Džulija je odlična glumica i ovo je jedna od njenih ponajboljih uloga – kaže Lili.
Otkrila je da bi joj se Džulija na pauzama snimanja izvinjavala zato što je bila zla.
-Rekla bi mi: Izvini što sam bila toliko zla. Ali onda bi počela da se smeje i vratio bi se joj se taj čudni pogled. Odlična je u toj ulozi – kaže Lili, koja je prošle godine bila u centru pažnje jer je nekoliko meseci bila u vezi s Tejlorom Lautnerom iz sage ‘Sumrak’.
Inače, u bioskopima ćemo ove godine moći  da vidimo još jednu filmsku verziju poznate bajke o Snežani. U filmu ‘Snežanai lovac’ glavne uloge igraju Kristen Stjuart i Šarlize Teron.

Povezana vest:  Nova DVD izdanja Cinearsa