Emma_Watson_2011

Ema Votson: Konačno smem da eksperimentišem s frizurama!

 

Ema Votson uživa što konačno sme da isprobava različite modne stilove i eksperimentiše sa svojim izgledom. Simpatična glumica koja se proslavila kao Hermiona u filmovima o Hariju Poteru izrasla je u prekrasnu mladu ženu, a nedavno je proglašena i najlepšim licem u 2011. od strane nezavisnih kritičara.

Ema (21) kaže da posle Potera, može više da eksperimentiše s odećom i frizurama.

Povezana vest:  Film „Božiji čovek“ rediteljke Yelene Popović od 14. oktobra u bioskopima širom Srbije

-Malo su me zatekle sve te pohvale jer ja sam malo dosadna. Ne nosim dizajnerske torbice i velike sunčane naočare. Zapravo, na čudan način mogu da zahvalim radu na Poterima i liku Hermione što imam svoj osećaj za stil. Moda je način na koji mogu da se udaljim od školske uniforme. Sve vreme dok sam snimala nisam smela da se šišam, stavim lak za nokte, nosim ženstvene stvari ili bilo kakvu šminku – rekla je Ema Votson.

Povezana vest:  Glumci filmova o Harija Potera tužni, jer je došao kraj

Inače, britanska zvezda filmskog serijala o Hariju Poteru, kako se priča, ponovno bi mogla da snima s reditaljem Dejvidom Jejtsom s kojim je sarađivala na zadnja četiri od osam filmova. Kao i njen kolega Danijel Redklif, čini se da i Ema Votson pokušava da napravi što veći pomak od uloge čarobnice Hermione.

Mlada glumica se nada ulozi mlade žene koja je neuspešno pokušala da počini samoubistvo. Scenario za film napisan je po memoarima Eme Forest, a napisala ga je sama autorika. Još se ne zna ko će u filmu glumiti glavnu mušku ulogu, ali se priča čak i Džordžu Kluniju i Tomu Henksu.

Povezana vest:  IMDB: "Bekstvo iz Šošenka" najbolji film svih vremena