lili_kolins_2012

Lili Kolins, bivša devojka Tejlora Lautnera, u vezi sa Zakom Efronom
 
Iako se nedavno pisalo da je pevačica Tejlor Svift bila na romantičnoj večeri sa Zakom Efronom, najpoznatijim po ulozi u “High School Musicalu”, druga se lepotica, ako je verovati američkim medijima, zbližila s ovim slatkim glumcem.
Nakon prekida veze s glumcem Tejlorom Lautnerom koji u sagi “Sumrak” glumi Jacoba, Lili Kolins, inače ćerka muzičara Fila Kolinsa, opet se našla pod lupom avnosti zbog navodne veze s još jednim tinejdžerskim idolom, Zakom Efronom.
Šuškanja o njihovoj vezi počela su nakon što su viđeni kako se iskradaju iz restorana u Los Anđelesu. Par je uživao u večeri za dvoje, a posle je svako seo u svoj automobil.
Ipak, dobro upućeni izvori kažu da je 22-godišnja glumica vozila je celo vreme iza dve godine starijeg kolege pa se pretpostavlja da su druženje nastavili na nekoj intimnijoj lokaciji.
-Zak je doslovno utrčao u auto, a Lili je ostala iza njega. Delovala je potpuno kul i nije ju brinula prisutnost fotografa. Verovatno nije želela da trči u štiklama – ispričao je jedan izvor za x17online.com.

 

Povezana vest:  Beldocs najavljuje najbolje svetske dokumentarce od 22. do 29. maja 2024. godine