Safe-House1

„Sigurna kuća“ od 9. februara u bioskopima
 
Od četvrtka, 9. februara, uzbudljiv triler „SIGURNA KUĆA“ (SAFE HOUSE), stići na repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx i Arena (Novi Sad).
Oskarovac Denzel Vošington i Rajan Rejnolds igraju glavne uloge u akcionom trileru „Sigurna kuća“. Vošington igra najopasnijeg odmetnika iz CIA-e, koji će se pojaviti na mapi posle decenije koju je proveo u begu. Kad sigurnu kuću u Južnoj Africi u koju je vraćen napadnu plaćene ubice, operativac početnik (Rejnolds) pobeći će sa njim. Ovi neočekivani saveznici moraće da ostanu živi dovoljno dugo da otkriju ko to želi da ih ubije.
Cele godine, Met Veston je bio frustriran zbog svoje neaktivne, učmale službe u Kejptaunu. „Domaćin“ sigurne kuće koji ima ambicije da bude samostalni agent dugo je čekao pravu priliku da se dokaže. Kad se ispostavi da je prvi i jedini stanar kog je dobio na čuvanje najopasniji čovek kog je ikad video, Veston će se spremiti za svoju dužnost.
Legendarni špijun, Tobin Frost odolevao je hapšenju skoro deset godina. Jedan od najboljih operativaca koje je CIA imala, bivši obaveštajac prodavao je vojne tajne svima koji bi mu platili od trenutka kad je napustio službu. Od razmenjivanja tajni sa Severnom Korejom do pomaganja tajnim agentima, šteta koju je načinio SAD-u je nemerljiva. A sad se vratio u bazu sa još jednom tajnom.
Čim je Frost doveden na saslušanje, plaćene ubice su došle i uništile Vestonovu sigurnu kuću. Ovi neobični partneri moraće da otkriju da li su napadače poslali teroristi ili neko iznutra. Veston će morati da odluči kome može da veruje pre nego što obojica budu eliminisani iz igre.

 

Povezana vest:  Ben Kingsli dobio zvezdu na Bulevaru slavnih