miss-piggy-x-instyle

Miss Piggy: Ne bojim se Klunijeve devojke
 
Miss Piggy, temperamentna junakinja serije “The Muppet Show”, na dodeli će ovogodišnjih filmskih nagrada BAFTA intervjuisati mnoge poznate osobe, a Džordžu Klunju ponudila je rvački meč!
Miss Piggy, megapopularni lik iz serije i filma “The Muppet Show”, u nedelju, 12. februare, vodiće dodelu filmskih nagrada BAFTA.
Miss Piggy je tako ponudila zgodnom glumcu Džordžu Kluniju da se s njom okuša u meču rvanja, što je zapravo šala na račun njegove aktuelne devojke Stajesi Kliber koja je bivša rvačica.
-Ne strahujem od odmazde njegove devojke Stejsi, a pobednik meča dobija večeru – rekla je Miss Piggy koja će, osim Klunija, na crvenom tepihu intervjuisati brojne poznate zvanice: Žana Dižardena, Majkla Fasbendera, Garija Oldmana i Breda Pitta.
Miss Piggy otkrila je i kako se sprema za taj posebni događaj:
-Ustajem u ranu zoru, ali najčešće shvatim da je tada nemoguće ustati, pa odspavam do podneva. Odmah potom trčim u teretanu gde me čeka trener koji je toliko velikodušan da najčešće vežba umesto mene – u svom se stilu našalila Miss Piggy.
Inače, film o Muppetima stigao je i u naša bioksope. Glavne uloge tumače komičar Džejson Sigel i tri puta nominovana za nagradu Oscar, glumica Ejmi Adams, a u filmu se u gostujućim ulogama pojavljuju i mnogobrojne holivudske zvezde.

 

Povezana vest:  Policijski sindikat preti iznenađenjem Kventinu Tarantinu