wow

Tri nova filma od sutra u bioskopima
 
Filmovi „Sigurna kuća“ (Safe house) reditelja Daniela Espinoze, „Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo“ (Journey 2: The Mysterious Island) Breda Pejtona i drama „I u dobru i u zlu“ (The Vow) Majkla Saksija od sutra će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavili su distributeri.
U trileru „Sigurna kuća“ oskarovac Denzel Vošington igra najopasnijeg odmetnika iz CIA-e, Tobina Frosta, koji je odolevao hapšenju skoro 10 godina, a kada sigurnu kuću u Južnoj Africi u koju je vraćen, napadnu plaćene ubice, operativac početnik (Rajan Rejnolds) pobeći će sa njim.
Film će u distribuciji kuće „Taramuant“ biti na repertoaru bioskopa „Kolosej“, „Sinepleks“ i novosadske „Arene“, a igraju i Robert Patrik, Vera Farmiga, Brendan Glison, Sem Šepard i drugi.
Nastavak hita iz 2008. godine „Put u središte Zemlje“ – „Putovanje 2: Tajanstveno ostrvo“, inspirisan romanima Žila Verna, prati mladog avanturistu Šona (Džoš Hačerson) koji prima šifrovani poziv u pomoć sa tajanstvenog ostrva na mestu gde ostrvo ne bi trebalo da postoji.
Ne mogavši da ga spreči u odlasku tamo, Šonov očuh, koga igra Dvejn Džonson, se pridružuje pohodu i zajedno sa pilotom helikoptera i njegovom odlučnom ćerkom, kreće u potragu za ostrvom kako bi izbavili jedinog stanovnika i pobegli pre nego što ga seizmički potresi potope.
U glumačkoj ekipi su i Majk Kejn, Luis Guzman, Vanesa Hadžens.
Osim ove avanture, u distribuciji „Taka“ publika će od sutra moći da pogleda i dramu „I u dobru i u zlu“ o nedavno venčanom paru koji doživljava saobraćajnu nesreću, usled koje supruga gubi pamćenje, te muž mora ponovo da osvoji njeno srce.
Film je inspirisan istinitim događajem koji je zadesio Kima Karpentera i njegovu ženu Krikit.
Na prvi pogled tragična, ali inspirativna priča o dvoje ljudi koji su obnovili vezu nakon teške saobraćajne nesreće i supruginog gubitka pamćenja ostavila je dubok utisak na producente.
Jedan od njih, Džonatan Glikman kaže da ga je privukla ideja da snimi film na osnovu „autentične životne priče koja nosi univerzalnu poruku o neophodnom prilagođavanju i promenama kroz koje gotovo sve veze moraju da prođu“.
Glavne uloge tumače Rejčel MekAdams, Čening Tejtum, Sem Nil i Skot Spidman.

 

Povezana vest:  Mel Gibson nepovređen u lakšoj saobraćajnoj nesreći