praskozorje 

Rob i Kristen se boje da bi im veza mogla uništiti karijeru
 
Robert Patinson i Kristen Stjuart, iako su već neko vreme u vezi, još uvek se ne usuđuju javno da priznaju da su dečko i devojka.
Ako je verovati dobro upućenim holivudskim izvorima, Robert (25) i Kristen (21), zvezde sage „Sumrak“ čija se ljubav s velikog ekrana preselila i u stvarni život, boje se da bi veza mogla uništiti karijeru, pa se još ne usude javno priznati da su zajedno, piše web site Hollywood Life.
-Oni su pravi par, ali još uvek strahuju da bi im, ukoliko to javno objave, moglo uništiti karijeru, ali i vezu. Rob se boji i reakcija njegovih brojnih obožavateljki, tako da zasad krije da je u vezi. I Kristen ne želi javno da govori o svom privatnom životu. Oboje se plaše da bi javno priznanje moglo štetno uticati i na njihov odnos. Žele da se mediji isključivo bave njihovim glumačkim ostvarenjima, a ne privatnim životom – kaže jedan izvora.
Inače, ove godine će u bioskope stići poslednji nastavaka sage Sumrak, drugi deo „Praskozorja“ prema bestselerima slavne autorice Stefani Mejer.

 

Povezana vest:  Brus Vilis otac po peti put