Dačić ispituje osumnjičene u seriji Šesto čulo 

DACIC_TIKA_STAJICMinistar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačhić u nedelju će biti gost igrane-rialiti TV serije „Šesto čulo“, i pomagaće u istrazi zločina koji je opisan u jednoj od epizoda, saopštila je danas televizija Pink. 
-Ministar će se tako uključiti u istragu zločina koji se dogodio u epizodi ‘Balkanpol’, odnosno u istragu ubistva agenta Bože Milosavljevića – navodi se u saopštenju. 
Dačić će imati priliku da ispituje sve osumnjičene, a u istoj emisiji gledaoci će saznati ko je počinilac zločina. 
„Šesto čulo“ je zamišljeno kao kombinacija igrane serije i rialiti šou programa u kojem gledaoci pomažu u istrazi zločina. 
Za ubistvo u epizodi „Balkanpol“ bilo je petoro osumnjičenih, i njih su tokom ove sedmice ispitivali eksperti, političari, poznate ličnosti i gledaoci u ulozi specijalnih agenata. 
DACIC_SESTO_CULO_EKIPAIgrani delovi „Šestog čula“ prikazuju se ponedeljkom, i u njima se prate aktivnosti novoosnovanog regionalnog tima policijskih stručnjaka „Balkanopol“. Načelnicu igra Milena Dravić, a policajce Tihomir Arsić, Vanesa Radman, Miodrag Krstović i Igor Tešanović. 
Svaki igrani segment se završava bez razrešenja zločina. Potom se svakog dana, do nedelje, vodi istraga uživo – utorkom, na primer, gledaoci mogu da ispitiju osumnjičene, direktno u studiju „Balkanopola“ ili preko telefona i SMS poruka. 
Sredom mišljenja iznose policijski stručnjaci, četvrtkom poznati političari, petkom gledaoci, a subotom poznate ličnosti. U nedelju, posle rekapitulacije događaja gledaoci konačno saznaju ko je počinilac zločina. 
U igranom delu serijala uloge takođe tumače Mira Banjac, Milan Gutović, Velimir Bata Živojinović, Katarina Gojković, Miroljub Turajlija, Zinaida Dedakin i drugi. 
Scenaristi su Boban Jevtić, Đorđe Milosavljević i Milan Konjević, a režiseri Dejan Zečević i Nebojša Radosavljević. 

Povezana vest:  Kameron Dijaz i Pi Didi zajedno rade na filmu?