TAYLOR SWIFT as Audrey

Tejlor Svift zabrinuta za planetu posle rada na crtaću Loraks
 
Tejlor Svift (22) kaže da je postala još više ekološki osveštena nakon što je svoj glas pozajmila u crtaću ‘The Lorax’.
Mlada country pop pevačica kaže da je nakon snimanja tog filma počela razmišljati o važnosti očuvanja naše planete.
-Sad više razmišljam o ekologiji i koliko je važno sačuvati našu planetu. Svako od nas može napraviti malo, ali to je zapravo puno. Nikad pre nisam razmišljala o tome da npr. kad se kupate potrošite barem dvostruko više vode nego kad se tuširate. Sad uvek isključim svetlo u prostorijama u kojima nisam ili obavezno zatvorim vodu dok perem zube. Ljudi bi morali postati odgovorniji prema našoj planeti – rekla je.
Inače, Tejlor je zabrinuta da bi njene potencijalne udvarače moglo oterati to što je slavna. Angažovala je telohranitelje jer se boji da bi je neki poludeli fan mogao napasti.
-Telohranitelji nisu oko mene zato što se pravim važna i želim biti princeza, već zato što se bojim nekog poludelog obožavatelja – rekla je.
The Lorax (DANNY DEVITO) 
3D animirani film “Loraks“ je adaptacija Dr. Susovog klasika o šumskom stvorenju koje deli izdržljivu snagu nade. Animirana avantura prati putovanje dečaka koji traži jednu stvar koja će mu omogućiti da pridobije naklonost devojke njegovih snova. Da bi to našao, on će morati da otkrije priču Loraksa, mrzovoljnog ali simpatičnog stvorenja koji se bori da zaštiti svoj svet.
Deni DeVito pozajmljuje glas glavnom liku Loraksu, dok Ed Helms pozajmljuje glas enigmatičnom Vans-leru. Svoj talenat na filmu pokazaće i globalne superzvezde poput Zeka Efrona u ulozi Teda, idealističnog mladića koji traži Loraksa, i Tejlor Svift u ulozi Ešli, devojke Tedovih snova. Rob Rigl će igrati finansijskog kralja Ohera, a voljena glumica Beti Vajt će oživeti lik Tedove mudre bake Norme.
“Loraks“ je treći film koji je napravio Univerzal Pikčers i Iluminejšn Entertejnment („Grozan ja“, „Hop“). U naše bioskope stiže 15. marta a do tada uživajte u trejleru OVDE!

 

Povezana vest:  "Agenti sudbine" premijerno na Festu