uma_turman_2011 

Uma Turman čeka treće dete
 
Uma Turman očekuje svoje treće dete. 41-godišnja glumica trudna je sa svojim dečkom, preduzetnikom Arpadom Busonom, potvrdio je za Mail Online glumičin menadžer Džejson Vajnberg.
Zvezda filma ‘Kill Bill’ sa svojim bivšim mužem Itanom Houkom ima dvoje dece – Maju (13) i 10-godišnjeg Levona. Buson ima dvoje dece s bivšom devojkom, australijskim supermodelom Eli Mekfirson.
Ranije ovog meseca glumica poznata po sklonosti elegantnim haljinama primećena je na reviji Tomija Hilfigera u Njujorku u vrećastoj odeći te je mazila svoj stomak.
Turman, koja je bila u braku s Itanom Houkom pet godina, priznala je početkom ove godine za Harper Bazaar da nikada nije bila srećnija u životu: – Srećnija sam sa svojom ljubavi nego što sam ikad bila i pokušaću imati što mirniji privatan život.’
Turman je počela izlaziti s londonskim biznismenom Arpadom Busonom 2007. godine, ali je njihov odnos završio u studenom 2009.
Međutim, prošle godine je viđena s njim na modnoj reviji Marka Džejkobsa u Parizu, a sudeći po najnovijim vestima, par je jako srećan.

 

Povezana vest:  Dve nagrade za film „Ovuda će proći put“ na festivalu Mammoth Lakes u Kaliforniji