titanik_2

Modna revija „Na palubi Titanika“ 4. aprila povodom filma „Titanik 3D“
 
„Titanik“, jedan od tri filma u istoriji nagrađen sa čak  11 Oskara, od 5. aprila naći će se u bioskopima u novom izdanju, konvertovan u 3D.
Tim povodom bioskop „Cineplexx“ i jubilarni, 20. Maybelline Fashion Selection, organizovaće ekskluzivnu reviju poznatog mladog makedonskog dizajnera Nenada Sekirarskog inspirisanu ovim filmom – „Na palubi Titanika“ – 4. aprila u bioskopu „Cineplexx“.
„Titanik 3D“ pojavljuje se u bioskopima u aprilu kada se obeležava kako stogodišnjica početka putovanja čuvenog broda (10. april), tako i stogodišnjica njegovog potonuća (15. april).
Priča o čuvenom prekookeanskom brodu i fatalnom susretu dvoje mladih ljudi, koja je u svet filmskih zvezda uvela Leonarda di Kaprija i Kejt Vinslet, sada je uz pomoć 3D tehnologije ispričana na moderan i još dramatičniji način.
O tome zašto se Titanik vraća u bioskope, reditelj Džejms Kameron kaže: „Postoji potpuno nova generacija ljudi koji nisu videli film kako bi trebalo – na velikom platnu. Čak iako ste ga gledali u 2D verziji, sada izgleda mnogo čudesnije, rekao bih, nego ’97. kada je prvi put prikazan. Ovo će biti epsko iskustvo za fanove i one koji će ga tek gledati“.
Trejler možete pogledati OVDE!

 

Povezana vest:  Film Mesečina dobitnik nagrade GLAAD