Lone_ranger

POČINJE PRODUKCIJA EPSKE AVANTURE STUDIJA DIZNI I DŽERI BRUKHAJMER FILMSA „THE LONE RANGER“
 
Na lokacijama u Novom Meksiku, Arizoni, Juti i Koloradu počela je produkcija za epsku avanturu „THE LONE RANGER“ studija Dizni i Džeri Brukhajmer Filmsa. Na filmu ponovo sarađuje ekipa iz prva tri dela „Pirata sa Kariba“ – producent Džeri Brukhajmer, reditelj Gor Verbinski i Džoni Dep, koji je od lika kapetana Džeka Speroua napravio legendu i pozajmio glas glavnom junaku u istoimenom filmu Gora Verbinskog „Rango“ koji je nedavno dobio Oskara za najbolji animirani film.
Dep igra duhovnog ratnika Tonta u filmu „The Lone Ranger“, zajedno sa Armijem Hamerom („Društvena mreža“, „Dž. Edgar“) koji tumači naslovnu ulogu. Njima se pridružuje prestižna, internacionalna ekipa glumaca, uključujući Toma Vilkinsona, Viljema Fihtera, Beri Peper, Helenu Bonam Karter i mnoge druge.
Film će se u domaćim bioskopima pojaviti 30. maja 2013. godine.
„THE LONE RANGER“ je uzbudljiva avantura prepuna akcije i humora, u kojoj je poznati maskirani heroj ovog puta viđen u jednom novom svetlu. Duhovni ratnik indijanskog porekla, Tonto (Džoni Dep) ispričaće neispričane priče koje su pretvorile Džona Rajda (Armi Hamer), čoveka od zakona, u legendu pravde. Film će povesti publiku na uzbudljivu vožnju prepunu iznenađenja i duhovitih sukobljavanja u toku koje će ovi nesvakidašnji heroji morati da nauče da rade zajedno i da se bore protiv pohlepe i korupcije

 

Povezana vest:  Novi termin za Fest je od 7. do 16. maja