jennifer_lawrens_liam-josh

Dženifer Lorens: Žalosno je da su i vrlo mlade devojke opsednute dijetama
 
Dženifer Lorens (21), najpoznatija po ulogama u filmovima ‘Winter’s Bone’ i ‘X-Men: First Class’, kaže da joj je teško razumeti opsednutost dijetama.
-Čak i vrlo mlade devojke pričaju kako moraju da smršju, drže dijete i opsednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome telu. Devojke bi trebale imati neke normalne uzore. Kad sam bila u srednjoj školi, mnoge devojke su se pretvarale kako imaju problema s ishranom jer se tada pričalo kako su Lindzi Lohan i Nikol Riči anoreksične. Mislile su da je to kul! Bila sam u šoku i mami sam ispričala kako neke učenice u školi ne žele jesti hleb – rekla je Dženifer, zvezda filma ‘The Hunger Games’ u intervjuu za Seventeen.
Za okrutni svet prikazan u filmu The Hunger Games kaže da nije daleko od stvarnosti.
-U filmu se borimo da ostanemo živi. To nije puno drugačije od npr. nekih ekstremnih sportova gde ljudi također mogu stradati. Naviknuti smo na takve prizore i nas je zbilja teško šokirati – rekla je Dženifer.
Glumica je dodala kako se na snimanju filma ‘The Hunger Games’ sprijateljila s kolegama Džošom Hatčersonom i Lijamom Hemsvortom.
-Meni su oni poput braće. Super smo se družili i provodili vreme na setu. Stalno bismo smišljali neke zadatke. Bilo je zabavno – rekla je Dženifer.

 

Povezana vest:  Nominacije američkog Udruženja scenografa