Miley_Cyrus_Liam_Hemsworth_Premiere_Hunger_Games

Majli Sajrus se nije odvajala od dečka Lijama na premijeri filma “Igre gladi”
 
Premijera filma ‘Igre gladi’, jednog od iščekivanijih filmova ove godine, održana je u Los Anđelesu i privukla mnoge slavne face. Žene su po običaju odabirom garderobe sve ostavile bez daha.
Dženifer Lorrens (21) koja igra Katniss bila je vrlo elegantna u efektnoj dugoj zlatnoj haljini koju potpisuje Prabal Gurung, a zanosna Elizabet Benks koja u filmu igra Effie Trinket odlučila se za mini haljinu ultramoderne narandžaste boje iz prolećne kolekcije Atelier Versace predstavljene na nedavnom pariškoj nedelji mode.
Majli Sajrus (19), ovoga puta u crnom topu i maksi suknji, nije se odvajala od dečka Lijama Hemsvortha (22) za kojeg se priča da bi mogao biti novi Robert Patinson.
Lijam ima jednu od glavnih muških uloga u filmu, a kaže da je veliki obožavatelj trilogije ‘Igre gladi’ koju je napisala Suzan Kolins.
-Zaista sam želeo tu ulogu. Veliki sam fan knjiga i puno mi znače. Bio sam zbilja u šoku kad sam saznao da sam dobio ulogu Galea – rekao je Lijam Hemsvorth.
Otkrio je da je vežbao američki naglasak, ali nije mu puno trebalo da ga savlada. Dodao je da je puno korisnih saveta o tome kako se nositi sa slavom i svetom showbizza dobio i od svoje devojke Majli i brata, također glumca Krisa Hemsortha (‘Thor’).

 

Povezana vest:  O čemu mašta Nina Dobrev?