Leavesden-Studios-Poster 

Doživite bajkoviti svet Harija Potera!
 
Obožavatelje Harija Potera obradovaće vest da će u engleskom Leavesdenu u Hertfordshireu uskoro biti otvoren veliki studio u kojem mogu doživeti svet malog čarobnjaka.
Iako je filmski serijal prema knjiga JK Roling završio prošle godine spektakularnom završnicom ‘Harry Potter i Darovi smrti 2’, a glumci su krenuli u nove filmske poduhvate, verujemo da će ova izložba zainteresovati mnoge.
Reč je o izložbi ‘The Making Of Harry Potter’ (‘Kako je nastao Harry Potter’) koja je postavljena u studiju Warner Bros, a biće otvorena kroz nekoliko nedelja.
Šetnja kroz set filma predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje priče o Poteru, a posetioci će moći da vide između ostalog i kuću porodice Vizli, Harijev plašt za nevidljivost, Dambldorovu kancelariju, učionice Hogvoata, kostime Harija, Hermione i Rona, maske i rekvizite iz filmova i drugo. Izložba se otvara 31. marta, a zanimljivo je da su ulaznice rasprodane do septembra. Može je dnevno posetiti 5000 ljudi.
Inače, Danijel Redklif koji se proslavio kao Hari Poter, svim silama trudi se dokazati da nije samo dečji glumac. Čini se da mu zasad odlično ide. Njegov najnoviji film ‘Žena u crnom’ proglašen je najuspešnijim britanskim hororom u poslednjih 20 godina.
Taj film je zaradio više nego neki filmovi holivudske produkcije snimani u Velikoj Britaniji i s velikim glumačkim zvezdama, poput ‘Dracule’ ili ‘Intervjua s vampirom’.

 

Povezana vest:  POGLEDAJTE PRVI TREJLER FILMA "TOR - RAGNAROK"