Ustanicka_ulica

Druženje sa ekipom filma „Ustanička ulica“, četvrtak, 5. aprila

Povodom 30.000 gledalaca filma „Ustanička ulica“ učetvrtak, 5. aprila u bioskopu Kolosej (Ušće Shopping Centar) biće organizovano druženje sa delom glumačke i autorske ekipe filma.

U periodu od 18.00 do 21.00, glumci i autori filma družiće se sa posetiocima bioskopa, a najsrećnije gledaoce „Ustaničke ulice“ očekuju nagrade.

Povezana vest:  Nordwand (2008) iliti "Ledeni Ambis"

Pozivamo vas da posetite i izložbu storyboarda koja će biti postavljena u bioskopu i vidite kako je sniman film „Ustanička ulica“.

„Ustanička ulica“ je na repertoaru bioskopa u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, a uskoro počinje da se prikazuje i u drugim gradovima.

Ruma – od 5. aprila

Inđija – od 5. aprila

Valjevo – od 10. aprila

Povezana vest:  Ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ u IDEA prodavnici promovisala DVD izdanje

Podgorica – od 5. aprila

Ovaj triler prati mladog tužioca koji dobija dosije u kome se krije mnogo tajni, a klupko zločina počinje da se odmotava i vodi jako visoko, tamo gde niko do sada nije mogao doći… Ko koga prati, ko je u opasnosti, ko je kriv a ko nedužan… On odlučuje da slučaj dovede do kraja iako se opasnost krije iza svakih vrata na koja pokuca. U ovoj igri sve je dozvoljeno, a sam čovek je laka meta…

Povezana vest:  „Alvin i veverice 3: Urnebesni brodolom“: nova sinhronizovana avantura premijerno 11. decembra

U filmu igraju Gordan Kičić, Rade Šerbedžija, Uliks Fehmiu, Petar Božović, Predrag Ejdus, Jelena Đokić, Milica Mihajlović, Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Miki Krstović, Bojan Žirović, Marko Janjić.