blake-lively-beach-savages6

Blejk Lajvli: Moj novi film prepun je šokantnih scena
 
Blejk Lajvli (24) znamo kao otmenu Serenu Van Der Woodsen, pripadnicu visokog njujorškog društva iz serije ‘Tračera’, a u novom filmu Olivera Stonea videćemo je u sasvim drugačijoj ulozi.
Lepa plavuša u tom filmu koji režira slavni Oliver Stone igra hipi devojku koju otme narkokartel, a njena dva dečka dilera, iako su ljuti rivali, kreću u potragu za njom.
Osim Blejk, film ‘Savages’ krcat je poznatim glumačkim imenima – Selma Hajek, Džon Travolta, Uma Turman, Benisio Del Toro, Tejlor Kič i Emili Hirš.
-Jako sam uzbuđena zbog ove uloge. Priča je odlična kao i glumačka ekipa. Film će možda šokirati moje obožavatelje, jer moj lik muče, zlostavljaju i prolazi traumu. To je nešto sasvim drukčije od Sereninog svijeta. Ali to je tipični Oliver Stone film – nasilje, seks, provokativne scene… Film je prepun akcije i verujem da će se svideti mnogima – rekla je Blejk koja je za potrebe tog filma potpuno promenila imidž.
Na fotografijama koje su procurile sa seta, može se videti da je imidž otmene bogatašice posve nestao – frizura joj je neuredna, a telo je ukrasila privremenim tetovažama kako bi dočarala ulogu problematične devojke sklone drogama.
Scenario za film radili su Don Vinslov i Šejn Salerno, a premijera je u julu.

 

Povezana vest:  Dokumentarni filmovi na 47. FEST-u