lily-collins1 

Lili Kolins trenutno popularnija od tate!
 
Glavna junakinja filma ‘Ogledalce, ogledalce’ uzbuđena je zbog spoznaje da je u ovom trenutku po popularnosti prešišala i svoga oca, slavnog britanskog muzičara Fila Kolinsa.
Iako je njen otac sa svojim bendom Genesis prodao više od 250 miliona albuma širom sveta, a podjednako je bio uspešan i kao solo muzičar, u poslednje vreme se više priča o njegovoj kćerki, 23-godišnjoj Lili Kolins.
Lili se našla u centru pažnje zahvaljujući ulozi u filmu ‘Ogledalce, ogledalce’, verziji dobro poznate bajke s Džulijom Roberts u ulozi zle kraljice.
-Bila sam jako ponosna kad su jednom na radiju najavili pesmu mog tate i rekli: ‘Za vas koji ne znate, to je tata glumice Lili Kolins.’ Čak mi je i tata rekao da su ga počeli zvati ‘Lilin otac’. To mi je bilo jako čudno. Ali bila sam strašno ponosna na sebe – otkrila je Lili Kolins u intervjuu za The Sun.
Mlada glumica kaže da će se stalno morati nositi sa sumnjama da joj je tata pomogao u karijeri.
-Moje prezime mi je otvorilo mnoga vrata, ali sama sam ih morala držati da se ne zatvore – kaže ova zgodna glumica koju su dovodili u vezu s Tejlorom Lautnerom (saga ‘Sumrak’) i Zakom Efronom.

 

Povezana vest:  Dru Barimor pokreće novu liniju kozmetike