angelina_brad_kan_2011

Anđelina i Bred posle sedam godina ponovo zajedno na filmu?
 
Sedam godina nakon filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ Anđelina Džoli i Bred Pit mogli bi ponovno glumiti u istom filmu iako su mnogo puta govorili da neće snimati zajedno da bi barem jedno od njih uvek bilo uz decu.
Bio je to set na kojem je prštala strast i razvila se njihova ljubav, a nakon snimanja Bred je brzo napustio svoju suprugu Dženifer Aniston. Sad će Bred i Anđa ponovno zajedno glumiti. Par je u pregovorima za uloge u novom filmu ‘Savetnik’ (The Counselor) redatelja Ridelija Skota, prenosi Daily Mail. Međutim, upućeni tvrde da će Anđelina igrati malu ulogu, a ne glavnu žensku.
Majkl Fasbender već je potvrdio da će glumiti u filmu koji je napisao Kormak Mekarti, nagrađivani scenarist koji potpisuje ‘Nema zemlje za starce’ i ‘Put’.
Radnja sledi advokata koji odluči da će se ‘malo okušati’ u narkobiznisu, ali otkriće da ne postoji način da se pokuša – samo malo.
-To je priča o tome da se ne biste trebali igrati s đavolom, ne biste trebali prelaziti granicu, ne biste smeli misliti da možete nešto napraviti i otići. Jer ne možete – kaže Ridli Skot o filmu koji će se snimati u Evropi već u junu.
Anđelinin sledeći projekt ‘Maleficent’ snima se početkom jula, a premijeru će imati u martu 2014, što znači da će imati vremena za manju ulogu u ‘Savetniku’. Pit je ranije rekao da par pokušati raditi odvojeno, tako da je uvek jedno od njih uz njihovo šestero dece.

 

Povezana vest:  Svečana projekcija filma „Seljani“ koji je oslikan kičicama domaćih slikara - u mts Dvorani, 18. januara