Daniel_Craig_snimanje_skyfall
Danijel Krejg: Džejms Bond je pijanac

Glumac Danijel Krejg stao je u odbranu neobičnog partnerstva Džejmsa Bonda i pivske kompanije „Hajniken“, rekavši da je reč o „tužnom“, ali neophodnom delu snimanja visokobudžetnog filma.
-Imamo veze sa brojnim kompanijama kako bismo mogli da snimimo film. Jednostavna činjenica je da bi bez njih to bilo nemoguće. To je tužno ali je tako – rekao je Krejg na setu svog novog filma „Skyfall“, 23. filma o Džejmsu Bondu.
-Dobra stvar kod Bonda je što je on pijanac. Uvek je to bio, to je deo njega, dobar ili loš. Popiti pivo nije toliko loše, u filmu se ispostavilo da je to “Hajniken“ – rekao je glumac „Hafington postu“.
On je dodao da se oko piva podigla velika buka, ali da film nije samo to. „Nismo se prodali potpuno, obećavam“.
Govoreći o saradnji sa oskarovcem Semom Mendesom, Krejg je rekao da je zapravo on bio taj koji ga je „regrutovao“.
-Nisam znao da ne smete da odete do ljudi i jednostavno ih pitate. Bio sam na nekom okupljanju sa Semom i jednostavno sam ga pitao da li je zainteresovan – rekao je Krejg.
-On je onda stupio u kontakt sa producentima i tada je sve krenulo.
Krejg, koji prema mišljenju mnogih deluje prilično uverljivo kao britanski tajni agent, otkrio je i svoj režim treninga za ulogu, ali i kako izgleda njegov radni dan.
-Ustajem oko sedam, počinjem sa radom u osam. Radimo do pola devet uveče. Potom sam 40 minuta u teretani i onda se sručim u krevet – rekao je Krejg.
Na pitanje kako se oseća na kraju dana, Krejg odgovara: – Smlaćeno.

Povezana vest:  Počelo snimanje filma Andželine Džoli u BiH