robert-pattinson-cosmopolis

I Robert Patinson je nesiguran u svoj izgled
 
Iako za njim uzdišu ne samo tinejdžerke, Robert Patinson (25), najpoznatiji kao Edward iz sage ‘Sumrak’ također ponekad nije zadovoljan svojim izgledom.
Robert Patinson se navodno, tvrde tabloidi, strašno izdeprimirao videvši svoje slike bez majice dok je pokušavao da surfuje u Malibuu.
-Rob je vrlo nesiguran kad je u pitanju njegovo telo. A nimalo ne pomaže ni to što je nabacio nekoliko kilograma otkad ne snima. Kristen mu je također počela prigovarati zbog nezdravog života. Patinson obožava da pi pivo i jede hamburgere, što se sad počelo primećivati i na njegovoj liniji. On ne voli d odlazi u teretanu pa mu je Kristen predložila neke druge sportske aktivnosti poput surfa – rekoše upućeni, piše showbizzspy.
Njegova devojka Kristen Stjuart (22) mu je, šuška se, čak naredila da se mora pribrati i početi vežbati te zdravije se hraniti.
Inače, film ‘Cosmopolis’ Dejvida Kronenberga u kojem igra Robert Patinson i ‘On the Road’ s Kristen Stjuart biće prikazani i na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu.

 

Povezana vest:  Svečano otvoren 12. GoetheFEST