Miley Cyrus_chicago

Majli ljubomorna na uspeh svog dečka!
 
Ako je verovati dobro upućenim holivudskim izvorima, Majli Sajrus ne može podniti da ju je njen dečko Liam Hemsvort prestigao po popularnosti!
Majli (19) je pre nekoliko godina bila apsolutna teen kraljica, a poslovne ponude su pljuštale sa svih strana. Ali sada je sve drugačije – njena muzička karijera je pod znakom pitanja, a nema ni puno filmskih projekata koji je čekaju.
Za razliku od nje, Liam (22) je novo sveže glumačko ime, a osim u novim nastavcima velikog filmskog hita ‘Igre gladi’, videćemo ga i u filmu ‘The Expendables 2’.
Navodno je sad Majli jako ljubomorna na uspeh svoga dečka.
Osim na Liama, priča se da je nekadašnja zvezda serije ‘Hannah Montana’ zavidna i svojim konkurentikinjama Vanesi Hadžens, Seleni Gomez i Demi Lovato jer su sada popularnije od nje.
-Majli je ljubomorna jer su nekada sve tri bile daleko ispod nje na top listi popularnosti. Štaviše, Majli je nekad zarađivala kao Vanesa, Selena i Demi zajedno, ali sad je sve drugačije – kazao je jedan izvor.
Zli jezici kažu da je zbog svega toga Majli vrlo nezadovoljna i da je zato odlučila poraditi na svome izgledu.
-Miley se nada kako će njen novi film ‘LOL’ u kojem glumi problematičnu tinejdžerku, biti veliki filmski hit te da će spasiti njenu karijeru – kaže jedan izvor.

 

Povezana vest:  Aplauzi na premijeri filma Mamaroš u Sava centru