osvetnici_3D_2
„OSVETNICI“ OSVAJAJU SVET. ALI STVARNO!

Neverovatni „OSVETNICI“, koji kreću sa prikazivanjem u Americi ovog vikenda, uspeli su da do sada zarade još neverovatnijih 178,4 miliona dolara na blagajnama širom sveta!
Omiljeni heroji iz filma su u čak 39 stranih zemalja doneli zaista herojsku zaradu.
Naglašavamo da su Marverlovi „OSVETNICI“ na sledećih 12 teritorija napravili najbolje otvaranje IKADA: Meksiko, Brazil, Argentina, Ekvador, Peru, Centralna Amerika, Bolivija, Hong Kong, Tajvan, Malezija, Novi Zeland i Filipini.
Proverite zašto!
Podsećamo vas da na našu teritoriju 3D „OSVETNICI“ (THE AVENGERS) stižu premijerno u bioskop Kolosej u sredu, 2. maja, u 20h.
Karte za ovaj do sada neviđeni spektakl mogu se već sada kupiti na blagajnama ovog bioskopa.
„OSVETNICI“ će se počev od 3. maja naći na redovnim repertoarima bioskopa.
U 3D varijanti moći  ćete da ih pogledate u bioskopima Kolosej, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Takvud,  Cineplexx Beograd, Arena (Novi Sad), Kupina (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Vilin grad (Niš), Cineplexx Mne (Podgorica).
Gledaoci koji nisu ljubitelji 3D tehnike, film mogu pogledati u bioskopima Kolosej, Arena (Novi Sad) i Kvart (Kraljevo).
Dobro poznati Marvelovi superheroji: Iron Man, Neverovatni Hulk, Tor, Kapetan Amerika, Hokaj i Crna Udovica odazvaće se pozivu na akciju kad Nik Fjuri, direktor agencije zadužene za internacionalno održavanje mira poznate pod imenom ŠILD, započne odvažnu misiju okupljanja tima Osvetnika kako bi porazio neočekivanog neprijatelja koji preti sigurnosti celog sveta.
Uprkos tome što će sastaviti ultimativni tim snova, Nik Fjuri i njegov dugogodišnji saradnik agent Koulson, moraće da nađu način da ubede superheroje da rade zajedno, a ne jedni protiv drugih, kad moćni i opasni Loki dođe u posed kosmičke Kocke i njenih neograničenih moći.
U filmu igraju Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Mark Rufalo, Kris Hemsvort, Skarlet Johanson, Džeremi Rener, Tom Hidlston, kao i Stelan Skarsgard i Semjuel L. Džekson.  

Povezana vest:  "KAPETAN AMERIKA - ZIMSKI VOJNIK" premijerno 9. aprila