dark-knight-rises-movie-poster 

Kristofer Nolan: Snimili smo spektakularan kraj priče o Batmanu
 
Reditelj filma „Dark Knight Rises“ otkriva da će treći deo trilogije na savršen način zaokružiti priču o bogatašu Bruceu Wayneu koji se maskira u borca protiv kriminala. U razgovoru za časopis Total Film Nolan je rekao da se u filmovima uvek pokušavao fokusirati na razvoj Batmanovog lika koji je savršeno odglumio Kristijan Bejl.
-Moja priča o legendarnom superjunaku uvek se bazirala na Bruceu Wayneu. U prošlom filmu gledaoce smo ostavili u nedoumici kad je u pitanju njegova priča, a s trećim filmom pokušali smo je kompletirati. Snimili smo spektakularan kraj o kojem već godinama razmišljamo i srećni smo zbog načina na koji smo celu priču doveli do završetka -izjavio je Nolan.
„The Dark Knight Rises“ stiže u bioskope krajem jula i biće to treći i završni deo trilogije koji režira Kristofer Nolan. Po treći, i najverovatnije poslednji puta, u ulozi Batmana gledaćemo Kristijana Belja, vratiće se Liam Nison kao Ra’s Al Ghul, En Hetavej glumiće Catwoman, a još jednom ćemo videti i Gerija Oldmana i Majkla Kejna.

 

Povezana vest:  Počinje 60. Berlinale