kristen_stewart_snow-white-set

KARTE ZA „SNEŽANU I LOVCA“ PUŠTENE U PRODAJU!
 
Premijera filma „SNEŽANA I LOVAC“ (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN) zakazana je za sredu, 30. maj u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 21h.
Ovim putem vas obaveštavamo i da su karte za ovaj visokobudžetni filmski spektakl danas puštene u prodaju i da se mogu kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.
Ako ste voleli „Alisu u zemlji čuda“ ili „Gospodara prstenova“, ovaj film ćete obožavati!
Nova verzija legendarne priče koja ostavlja bez daha stiže od Džoa Rota, producenta koji stoji iza „Alise u Zemlji Čuda“, producenta Sema Mersera („Šesto čulo“) i priznatog reditelja reklama i vrhunskog vizualiste Ruperta Sandersa.
U akcionoj avanturi epskih razmera „Snežana i lovac“, Kristin Stjuart („Sumrak saga“) igra jedinu osobu u zemlji koja je lepša od zle kraljice (oskarovka Šarliz Teron) koja želi da je uništi. Ali ono što zla vladarka ni ne pretpostavlja jeste to da je ovu devojku, koja je uspela da joj se otrgne i preti da joj preotme vlast, veštini ratovanja obučavao niko drugi do lovac po imenu Erik (Kris Hemsvort, „Tor“). A upravo je on poslat da je ubije.
Sem Klaflin („Pirati sa Kariba: na čudnim plimama“) pridružuje se ekipi internacionalnih zvezda u ulozi Vilijama, mladog vojvode koji je već duže očaran Snežaninim prkosom i unutrašnjom čistotom. On će se pridružiti patuljcima koji prate Snežanu i lovca na ovom fantastičnom putovanju.
Film „SNEŽANA I LOVAC“ od 31. maja stiže na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Delta City, Kolosej, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Vilin grad (Niš), Kupina film (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).

 

Povezana vest:  Sva iskušenja „Zlatnog dečaka“ - tribina o novom srpskom hit filmu