dark-knight-rises-movie-poster

“THE DARK KNIGHT RISES”  EKSKLUZIVNO NA “2012 MTV MOVIE AWARDS”
 
Na “2012 MTV Movie Awards” dodeli po prvi put će biti prikazan do sada neemitovani insert iz željno iščekivanog  filma “ The Dark Kinght Rises”, dok će se reditelj Christopher Nolan i glumci Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt i Gary Oldman prisustvovati ovom uzbudljivom trenutku.
Film “The Drak Nights Rises” („Uspon Mračnog viteza“) je epski završetak Nolanove filmske trilogije o Betmenu. Priča je bazirana na stripovima o Betmenu, koje je napisao Bob Kane, a premijera ovog filmskog spektakla je u domaćim bioskopima zakazana za 26. jul.
MTV je takođe otkrio imena još dva prezentera. Channing Tatum i Matthew McConaughey, zvezde filma “Magic Mike”, reditelja Stevena Soderbergha, zasigurno će obradovati ženski deo publike. Oni će se pridružiti impresivnom spisku prezentera koji čine Adam Sandler, Emma Watson, Andy Samberg, Leighton Meester, Emma Watson, Logan Lerman, Ezra Miller, Emma Stone, Andrew Garfield, Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, Michael Fassbender, Mila Kunis i Mark Wahlberg.
Komičar, glumac i TV lice Russell Brand po prvi put će preuzeti „MTV Movie Awards“ pozornicu u ulozi voditelja u Gibson Amphitheatre u Universal Cityju, Klaifornija, dok će grupa fun. i reper Wiz Khalifa upotpuniti muzički deo večeri.
Fanovi imaju “Moć kokica“ u svojim rukama, a glasanje za pobednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajaće i tokom svečanosti dodele uživo, u noći između nedelje i ponedeljka, 3. na 4. jun u 03:30 na MTV kanalu iz Gibson Amphitheatrea u Universal Cityju, Kalifornija.

 

Povezana vest:  Sutra se obeležava svetski dan Džejmsa Bonda