madagaskar_3

„Madagaskar 3“ premijerno 9. juna u bioskopu Roda

Premijera dugo očekivanog, trećeg nastavka omiljene franšize „Madagaskar“ zakazana za subotu, 9. jun u bioskopu Roda Cineplex.

Zbog velikog interesovanja, animirani film „MADAGASKAR 3: NAJTRAŽENIJI U EVROPI“ tog dana biće prikazan u čak tri termina: 11:30, 13:30 i 15:30h.

Sve tri projekcije će biti prikazane u SINHRONIZOVANOJ verziji.

Dođite da vidite kako su se naši omiljeni likovi lav Aleks, zebra Marti, nilska konjica Glorija i žirafa Melman snašli na nepoznatom kontinentu, ovoga puta u Evropi!

Povezana vest:  Aglaja Tarasova poziva domaću publiku na LED 2

Pored prisustva naših poznatih glumaca koji su pozajmili glasove glavnim junacima iz filma i reditelja sinhronizacije Dragana Vujića Vujketa, za prisutne mališane smo pripremili lepo iznenađenje u vidu kostimiranih animatora – klovnova, koji će sasvim sigurno sve prisutne gledaoce lepo zabaviti.

U trećem nastavku milijarderske franšize „Madagaskar“, Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku. Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu. Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Fransis Mekdormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava! Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.

Povezana vest:  Andželina Džoli najbolja plaćena glumica

Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje.

Trejler filma možete pogledati OVDE!