MAD3_008

„MADAGASKAR 3“ BOLJI OD „PROMETEJA“!
 
Animirani film „MADAGASKAR 3: NAJTRAŽENIJI U EVROPI“ bez mnogo muke porazio je “PROMETEJA“ prvog vikenda prikazivanja širom sveta.
„MADAGASKAR 3“ je samo za prvi vikend prikazivanja u Americi zaradio 60.3 miliona dolara.
Imajući u vidu činjenicu da je počelo evropsko prvenstvo u fudbalu, Madagaskar 3 nije počeo da se prikazuje u celoj Evropi, ali je ipak zaradio 77.3 miliona dolara na svetskim blagajnama.
Podsećamo vas da najnoviji nastavak Madagaskar franšize stiže na redovne repertoare naših bioskopa od četvrtka 14. juna.
Biće dostupan i u 3D tehnici, a na raspolaganju je i sinhronizovana i titlovana verzija filma.
U trećem nastavku milijarderske franšize „Madagaskar“, Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku. Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu. Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Fransis Mekdormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava! Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu.
Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje

 

Povezana vest:  Kris Rok producent rimejka francuskog filma