joe manganiello

Džo Manganijelo demantovao da je u vezi sa Demi Mur
 
Glumac Džo Manganijelo, poznat po ulozi vukodlaka u seriji „Prava krv“, demantovao je spekulacije u međima da je u vezi sa holivudskom glumicom Demi Mur.
Manganijelo je navodno viđen kako se zabavlja sa glumicom na premijeri njegovog poslednjeg filma “That’s My Boy“ (To je moj dečko) ranije ove nedelje.
Glumac je rekao da je samo kratko razgovarao sa Murovom tokom večeri, prenose američki mediji.
-To je 100 procentna neistina – rekao je Manganijelo kada ga je pitao jedan novinar o navodnoj romansi. -Sreo sam je na premijeri i možda sam sa njom razgovarao tri minuta.
On je objasnio da je samo razgovarao sa njom zato što je Murova glumila striptizetu, a on igra strpera u novom filmu “Magični Majk“.
-Ona je igrala u filmu “Striptiz“ pa sam joj rekao – hej, ti si igrala strptizetu, ja igram strpera – rekao je glumac, dodavši da su razmenili par rečenica o striptizu i da je to sve.
Demi Mur je posle razlaza sa glumcem Eštonom Kučerom imala zdravstvenih problema zbog poremećaja u ishrani i isrpljenosti.
Manganijelo trenutno igra vukodlaka Alsida u seriji “Prava krv“, a uskoro će biti viđen i u filmu “Magični Majk“ koji u bioskope stiže 29. juna.

 

Povezana vest:  Širom Srbije premijere domaćeg filma "REŽI"