michael-fassbender

Fasbender u filmskoj adaptaciji „Assassin“s Creeda“?
 
Glumac Majkl Fasbender navodno će producirati i glumiti u filmskoj adaptaciji jedne od najpopularnijih video igrica svih vremena – „Assassin“s Creed“, prenose holivudski mediji.
Fasbender, poznat po ulogama u filmovima „Sram“ i „Opasan metod“, navodno će igradi Dezmonda Majlsa, čoveka čiji su preci bili ubice. Uz pomoć napredne tehnologije, on prikuplja njihova sećanja i pronalazi drevne artefakte koji bi mogli da izmene čovečanstvo zauvek.
Sada postoje dve ugrice „Assassin“s Creed“ – jedna koja se dešava tokom krstaških ratova, a druga tokom renesanse. Treća igrica trebalo bi da se pojavi u oktobru.
-Majkl Fasbender je bio naš prvi izbor za glavnu ulogu – rekao je predsedavajući kompanije „Ubisoft moušn pikčrs“ Žan Žulijen Barone.
-Majkl je ekstremno pametan, talentovan, raznovrstan i posvećen glumac.
a sada nije jasno kada će Fasbender snimiti film budući da trenutno snima „Twelve Years A Slave“ u kome ponovo sarađuje sa rediteljem filma „Sram“ Stivom Mekvinom. Ovog leta snimiće film „The Counselor“ Ridlija Skota, a u planu je i repriza uloge Magneta u nastavku filma „Iks men: Prva klasa“.

 

Povezana vest:  Minkof snima još jednu kinesku bajku