Miley Cyrus_liam_hemsworth

Majli ljubomorna na Emu Roberts zbog Liama Hemsvorta

 

Majli Sajrus (19) navodno je poludela od ljubomore i upozorila je Emu Roberts koja sa njenim verenikom Liamom Hemsvortom snima filma ‘Empire’ da se drži podalje od njega. Ljubomora majli Sajrus postaje sve veći problem. Naime, kako piše Šoubizspaj, Liam (22) i Ema (21), inače rođaka slavne Džulije Roberts, snimaju film ‘Empire’, a Majli se boji da bi joj atraktivna glumica mogla zavesti “jaču polovinu”.

Povezana vest:  Čudesna žena 1984 u Cineplexx bioskopima

-Od kako su se verili, Majli je postala strašno ljubomorna i zaštitnički nastrojena prema Liamu. Pribojava se i da bi Liam mogao da se spetlja s nekom zgodnom glumicom na snimanjima. A Ema je vrlo koketna i jasno je dala do znanja da je slobodna. Majli joj je čak otvoreno rekla da se drži podalje od njenog zaručnika – kaže jedan izvor, piše Šoubizspaj.

Povezana vest:  Filmovi u konkurenciji za Zlatnu palmu u Kanu

Ipak, Emu Roberts, kaže isti izvor, nimalo ne brinu Majline pretnje.

-Ema se nije nimalo uplašila Majlinih pretnji. Ona misli da je Majli zaboravljena tin zvezda koju više niko ne doživljava. Ema misli da nema šta da izgubi i zabavlja je ta drama. Sa druge strane, Liamu malo imponuje ta pažnja – ispričao je taj izvor.

Inače, Liam Hemsvort, brat takođe glumca Krisa Hemsvorta, ovoga leta počinje da snima drugi nastavak ‘Igara gladi’, a Majli je nesrećna što će biti razdvojeni.

Povezana vest:  Kventinu Tarantinu nagrada londonskih kritičara

-Liamu je žao što neće biti zajedno jer će morati da snima i vikendima. Ipak, Majli će ga posećivati. On je vrlo predan svome poslu i uloga u tom filmu mu je vrlo bitna — rekao je taj izvor.

U tom filmu partner Liamu Hemsvortu je Dženifer Lorens.