blake-lively-1

I Blejk Lajvli nesigurna u svoj izgled
 
Lepa glumica koju znamo kao Serenu iz ‘Tračara’ i modna ikona koju redovno hvale zbog stila, kaže da je ponekad nezadovoljna svojim izgledom.
Blejk Lajvli (24) mami poglede gde god da se pojavi zbog svoje zavidne linije i duge plave kose, ali atraktivna glumica kaže da je nesigurna u svoj izgled.
I Blake ima trenutke kao nije zadovoljna onime što vidi u ogledalu.
-Nesigurna sam u svoj izgled kao i svaka druga devojka. U mladosti sam bila vrlo sramežljiva i povučena – kaže glumica koja je u srećnoj vezi s Rajanom Rejnoldsom s kojim se upoznala na setu filma ‘Green Lantern’.
Dugonogoj plavuši smeta i to što je visoka.
-Uvek upadam u oči zbog visine. A kad ste na crvenom tepihu, to je vrlo stresno. Zato pokušavam biti neko drugi. Često mislim da sam Merlin Monro, ona je uvek izgledala neverovatno seksi i samopouzdano – kaže Blejk dodavši kako se dosad nije morala truditi oko svoje linije.
-Ali moraću da počenem sa vežbama. Dosad sam zaista imala sreće – kaže glumica.
Blejk je pohvalila i stil svoje majke za koju kaže da ju je podsticala da se lepo oblači.
-Mama je uvek ohrabrivala i podsticala me je da otkrijem vlastiti stil. Volim modu i uživam u šopingu, kao i svaka druga devojka – rekla je Blejk.
Kako je ranije objavljeno, Tračari je drastično pala gledanost pa će šesta sezona biti ujedno i poslednja sa 11 epizoda, a radnja se vrti oko lika koji tumači Blejk, Serene van der Woodsen koja ponovno traži nevolje.

 

Povezana vest:  Francuska "prva dama" igra u filmu Vudija Alena "Ponoć u Parizu"