russell crow3

Rasel Krou režiraće film o komičaru Bilu Hiksu

 

Glumac Rasel Krou režiraće film o pokojnom američkom komičaru Bilu Hiksu, ali neće igrati glavnu ulogu, piše magazin NME. Ovaj biografski film biće prvo rediteljsko ostvarenje za oskarovca Kroua.

Scenarista Piter Štofer rekao je da je to velika uloga, a činjenica da će film režirati Oskarom nagrađeni glumac Krou, čini je dodatno „posebnom ili zastrašujućom“.

Povezana vest:  Upustite se u nove, nezaboravne avanture sa porodicom Portokalos u filmu „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3"

Štofer, dugogodišnji prijetelj Rasela Kroua, otkrio je da će snimanje početi sledeće godine.

-Život Bila Hiksa je tragično kratak, ali spektakularno interesantan. Prošli smo kroz nekoliko nacrta scenarija i ulazimo u produkciju početkom naredne godine – rekao je on.

Stend-ap comičar Hiks preminuo je od raka pankreasa 1994. u 32. godini života, a 2010. snimljen je dokumentarac o njegovom kratkom, ali uticajnom životu pod nazivom „American: The Bill Hicks Story“.

Povezana vest:  Film Igre gladi dobiće nastavak Lov na vatru

Krou trenutno snima biblijsku priču „Noah in Iceland“. Publika će ga gledati i u akcionom filmu „The Man With The Iron Fists“ koji u bioskope stiže u novembru, kao i u novoj adaptaciji „Jadnika“.