robertpattinson_bel-ami

Sajentolozi u lovu na Roberta Patinsona
 
Sajentološka crkva je nakon razvoda Toma Kruza od Kejti Holms doživela velike neprijatnosti te bi među svojim sledbenicima volela videti mladog Patinsona.
Doušnici veruju kako Patinsonova prijateljica i komšinica Kirsti Ali čini sve da bi mladog glumca preobratila na sajentologiju nakon što je viđena kako napušta Patinsonovo imanje.
-Sajentološka crkva bi uistinu volela imati Roberta u svojim redovima. On ispunjava sve uslove i odličan je kandidat za sajentologiju. Pripadnici sajentologije veruju da mogu pomoći svakome ko se našao u nevolji i mole se za ljude u slabim trenucima. Kako Robert trenutno prolazi kroz teško razdoblje, ovo bi bio savršen trenutak da se priključi sajentološkoj zajednici. Mlad je, uspešan, vrlo bogat i neodoljivo podseća na mladog Toma Kruza. Robert bi bio pravi primer sajentologa mlađim zvezdama, kao što su to Tom Kruz i Džon Travolta za starije – otkriva izvor.

 

Povezana vest:  “HARRY POTTER I RELIKVIJE SMRTI: 1. DEO”, “INCEPTION” “SUMRAK SAGA: POMRAČENJE” I “DRUŠTVENA MREŽA” VODE U NOMINACIJAMA ZA ZLATNE KOKICE