kristen_stewart_2012

Neutešna Kristen Stjuart samo plače, jede sladoled i danima se nije tuširala, Sanders znao da ih slikaju!?
 
Ni dva nedelje nakon što je svetskim medijima odjeknula vest o ljubavnoj aferi Kristen Stjuart i Ruperta Sandersa, ne nazire se kraj pričama vezanim uz njih i njihove partnere.
A nakon što je iselila iz doma u Los Anđelesu kojeg je delila s Robertom Patinsonom, Stjuart je u još gorem stanju nego pre. 22-godišnja se glumica privremeno smestila kod prijatelja, producenta Giovannija Agnellija, a navodno se boji izaći iz stana i u potpuno je rastrojena. Neimenovani je izvor za Radar Online izjavio: – Ponaša se kao tinejdžerka slomljenog srca. Ne može da prestane sa plakanjem i ne želi ni sa kim da komunicira.
Glumica je prema izvorima uverena da je Roberta izgubila zauvek: -Slomljeno joj je srce i prestravljena i je i ponižena. Kaže da je iskreno volela Roba. On je bio njena srodna duša, ali sve je upropastila i boji se da nema povratka. Potpuno je neutešna.
Osim toga, navodi se da rastrojena glumica jede velike količine sladoleda i nije se tuširala danima: – Već se nekoliko dana nije presvukla, istuširala ni oprala kosu. Samo leži i jede sladoled. Želi da veruje da nekako može vratiti Roba, ali mislim da ustvari zna da je to nemoguće.
U međuvremenu na internetu su se pojavile i fotografije koje su razotkrile neveru Sandersa i Stjuart i na kojima je vidljivo koliko su glumica i reditelj uživali u zajedničkim zagrljajima i razmeni nežnosti, mada jedna od slika izaziva sumnju da je Sanders znao da ih snimaju u šta možete i sami da se uverite pogledom na ovu fotografiju.
sanders_kamera_pogled 

 

Povezana vest:  Svađa Švarcenegera i Kamerona oko fraze "vratiću se"