Robert Pattinson 2012

Robert Patinson prvi put u javnosti od raskida
 
Holivudski glumac i miljenik tinejdžerki Robert Patinson pojavio se u javnosti prvi put od raskida s glumicom Kristen Stjuart.
Kako prenose svetske agencije, ovaj 26-godišnji glumac se krio od kada je, prošlog meseca, raskinuo sa devojkom i partnerkom iz popularnog serijala „Sumrak“, nakon njenog neverstva sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom.
Patinson se juče pojavio kod Džona Stjuarta u emisiji “The Daily Show”, povodom američke premijere filma “Kosmopolis” koji je baziran na romanu Don Delila.
Kada je Patinson ušao u studio, Stjuart ga je pitao “Gde si bio do sada?“ i ponudio ga je sladoledom rekavši mu da su oni “prijatelji koji razgovaraju“ i da mu kaže sve.
Patinson nije ni potvrdio niti demantovao da li je njegova veza sa Kristen Stjuart završena, ali se videlo da nije bio željan da odgovara na pitanja o svom privatnom životu.
-Bukvalno ne znam kako da se izborim sa ovim. To je čudna stvar sa ovim intervjuima – sad ću zvučati kao idiot – rekao je glumac.
-Moj najveći problem u životu je što sam škrt i nisam angažovao publicistu koji pripremi unapred odgovore na pitanja – našalio se Patinson, koji tokom intervjua nije rekao ništa u vezi sa prevarom i njegovim trenutnim odnosom sa Stjuartovom.

 

Povezana vest:  Bredli Kuper piše scenario po romanu Hiperion Dena Simonsa